10 oktober 2011

Figaro
















Namn: Figaro
Ras: Fjording
Kön: Valack
Född: 1995-07-25
e: Sindarve Tulo 137
u: Disa
Färg: ljusbrunsblack
Ägare: Agneta Forsling

Figaro är stallets fjording och har liksom alltid hört till "de stora", kanske för att han var störst i stallet ett bra tag innan Lisa och Leo kom.
Figaro reds ju länge av Marie, och han fick under den tiden mycket motion och var ganska pigg av sig. Nu när Marie flyttat tror jag att han tappat en hel del kondition, även om han fortfarande går på lektioner. Han kan vara ganska seg och är överhuvudtaget ganska klumpig, men han tycker det är kul att jobba och när han är på gott humör är han jättemysig att rida. Han kan vara lite seg i hoppningen också, inte lyfta fötterna ordentligt och så.

Figaro har alltid varit hög i rang, han har nog varit flockens ledare. Men han är ingen elak ledare, inte dum mot dem andra hästarna som Antika. Han har ju sagt ifrån ibland, men inte mer än så. Han är perfekt ledarhäst och stopkloss, när man till exempel är ute och galopperar med Snobben och han vill springa mera... :) Han är extremt snäll i alla situationer, kan vara lite stark men är som sagt väldigt snäll och lydig. Han är väldigt fin också, även om hans ståndman är lite sned så har han underbara ögon ♥ :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar